Projekt skierowany jest do kucharzy oddelegowanych na szkolenia przez pracodawcę z mikro-przedsiębiorstw z województwa śląskiego, prowadzących działalność gospodarczą związaną z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi. Udział w projekcie jest bezpłatny. Program szkoleń obejmujący 88 godzin szkoleniowych prowadzonych przez znakomitych trenerów zapewnia zapoznanie się z nowymi trendami sztuki kulinarnej oraz z nowoczesnym sprzętem gastronomicznym. W ramach projektu zostaną zrealizowane trzy edycje szkoleń: styczeń – czerwiec 2014, czerwiec – listopad 2014 wrzesień 2014 – luty 2015. Rekrutacja trwa od 1 października 2013r. W tej chwili prowadzimy nabory na edycję: styczeń – czerwiec 2014. Szczegółowych informacji o projekcie udziela: Piotr Kaleciński tel. 660-953-210; e-mail: treningsmakow@evaco.pl www.treningsmakow-slask.pl Zespół Projektu „Trening Smaków ” Cykl szkoleń gastronomicznych przygotowała Firma EVACO Sp. z o. o. działająca od ponad 22 lat w branży gastronomicznej, w ramach projektu „Trening Smaków” współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego.
|